Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

Shop

HomeShopRødvinBrancaia Chianti Classico Riserva

Brancaia Chianti Classico Riserva

DKK239

En Chianti Classico, der viser Sangioveses imponerende potentiale, er fremstillet på 80% Sangiovese og 20% Merlot. Vinen lagrer 16 måneder på egetræsfade og herefter min. 8 mdr. i flasken inden den frigives til salg.

En lækker Chianti-vin med masser af dybde.

OBS: Kan også fås i magnumflaske i enkeltstyks trækasse.

Varekategori:
Beskrivelse

Beskrivelse

Brancaia tilhører ikke blot eliten i Chianti Classico, de tilhører fornyerne. Siden midten af 1980’erne har det schweiziske ægtepar, Brigitte og Bruno Widmer med stor succes ført Brancaia helt frem i førerfeltet. Den ærbødige respekt, der omgærer dette vinhus, skyldes i høj grad deres fantastiske supertoscanere: Il Blu og Ilatraia fra Brancaias ejendom i Maremma.

Også kælderfaciliteterne hos Brancaia er unikke. Et state-of-the-art vineri i tre etager, som overflødiggør pumpning af vinene, der så at sige transporteres rundt ved hjælp af tyngdekraften.

Man fristes til at sige, at det eneste klassiske ved Brancaia er deres lagringsmetoder. Her anvendes medium ristede franske barriques og de fire gange så store tonneaux fade.

Brancaia producerer en hvidvin, en rosé og fem forskellige rødvine. Fællesnævneren er intensitet og kompleksitet – dog uden at elegancen smides overbord.

Yderligere information

Yderligere information

Drue

Sangiovese (80%), Merlot (20%)

Vinhus

Casa Brancaia

Alkohol

14%

VOLUME

750 mL