kr.155
Biodynamisk D.O.C.G Prosecco fra La Vigna di Sarah.
Druerne til denne vin er plukket ved fuldmåne og vinificeret efter biodynamiske principper.
Vinen er klassificeret som “Extra Brut” og er den tørreste af vinene fra La Vigna di Sarah med et restsukkerindhold på 5 g/l.
Vinificeret efter den traditionelle Charmat-metode. Vinens anden gæring foregår på ståltanke og vinen tappes på flaske under tryk. Charmat-metoden er med til at give vinen en frisk, flot og ren tilgængelig frugt, der gør vinen særdeles velegnet som aperitif, velkomstdrink eller bare til hygge.
Bør serveres ved 6-8 grader og drikkes i sin ungdom.
Vinens gode syre og bobler gør den også til et flot match til f.eks. det asiatiske køkken, da vinen har en rensende effekt overfor de stærke krydderier.
Drue | Glera (100%) |
---|---|
Vinhus | La Vigna di Sarah |
Alkohol | 11% |
VOLUME | 750 mL |